Annonser

Bjørkeved til salgs!

Bjørkeved til salgsUtkjøring og pris etter avtale!
Kontakt: Einar Magnus Raaen, tlf: 957 00 875

Les mer


Furiaweb webesign

 

 

 

Alpinanlegget

Norefjell er Oslos nærmeste høyfjell. Her finer du et flott skianlegg med 11 heiser og 20 nedfarter. Lengste nedfart er på hele 1010m. Det finnes også en stor park for twin-tip med hopp og rails. Parken inneholder blant annet: Battleship, Up down, Bølge, 2 store Big Jump og diverse andre elementer og muligheter for skicrossløype.

OL 1952

De alpine grener i OL 1952 ble holdt på Norefjell. Da ble Norge beste nasjon med 16 medaljer foran USAs 11 medaljer og Finlands 9. Norge tok 7 gullmedaljer. Stein Eriksen tok gull i storslalom og sølv i slalom på Norefjell. Han var den første alpinisten som tok gull i Ol som kom utenfra alpene.

Høgevarde er høyeste topp med 1459m.

Åpningstider

Alle dager:
Før: 1/2 09:30 - 15:30
Etter: 1/2 09:30 - 16:30

 

Nyttige lenker

Se webcam fra bakken
Værmelding, yr.no


Langrenn

Det er flotte muligheter for preparerte løyper for langrenn. På Høgevarde finnes en selvbetjent turistforeningshytte. Fra Norefjellstua til Høgevarde er det ca 12 km.

Rundløypa til Vardefjell fra Nedre Djupsjøløype ble åpnet i fjor (2008), og er en kjempefin tur fra myra og innover mot Nedre Djupsjøløype.

Skøyter

Når barfrosten har lagt seg er det flott å gå på skøyter på vannene på myra ved Norehammaren. Før de store snemengdene kommer, ta med en måke, litt ved og niste og nyt dagen på skøytebanen med verdens flotteste utsikt til Augundshaug og fjellet. Barna blir garantert fornøyde med dere!